Távkönyvelés

Távkönyvelés - teljes körű könyvelés

Könyvelési szolgáltatás egyéni és társas vállalkozások számára is elérhető. Megbízható könyvelőt találni nem egyszerű, munkája azonban esszenciálisan fontos a sikeres működéshez. A modern technológiának köszönhetően a könyvelési szolgáltatás igénybe vétele most még egyszerűbb. Távkönyvelés esetén idő és energia takarítható meg, ugyanis nem szükséges a könyvelési anyagot minden hónapban személyesen elvinni a könyvelőnek, hanem elegendő azt online továbbítani.

Könyvelési szolgáltatást érdemes folyamatosan igénybe venni, hiszen a cég szempontjából fontos gazdasági döntések meghozatalához célszerű látni pontosan hogyan is állnak az adott cég pénzügyei. Az éves mérlegek és kimutatások beadása pedig amúgy is kötelező. A könyvelő feladata, hogy dokumentálja az adott gazdasági társaság elmúlt időszakban bekövetkezett gazdasági eseményeit. Az állandóan változó törvényi szabályozások miatt fontos, hogy a könyvelő napra kész tudással rendelkezzen, hiszen a könyvelés hibás vagy hiányos elvégzése akár komoly adóbírságokat is maga után vonhat.

A távkönyvelés lehetőséget biztosít arra, hogy a könyvelési szolgáltatás igénybevétele egyszerűbben és járványügyi szempontból is biztonságosan valósuljon meg. Általában a standard könyvelési szolgáltatás igénybe vételénél a vállalkozás számláival és bizonylataival a cég egyik munkatársának legalább havonta egyszer be kell fáradnia a könyvelőirodába. Távkönyvelés esetén ezt nem szükséges megtenni, hiszen a könyvelés pontos elvégzéséhez nem szükségesek az eredeti számlák, kizárólag a tartalmuk. Megbízható távkönyvelésért forduljon bizalommal a Kontír Professional Kft. munkatársaihoz!

Távkönyvelés igénybe vétele során cége vagy vállalkozása számláit online is eljuttathatja a könyvelőinkhez. Ebben az esetben a számlát szkennelve, email-hez csatolva lehet megküldeni a könyvelőnek. Ha esetleg nem annyira ért a számítógépekhez és túl macerásnak érezné a szkennelgetést, azonban nem szeretné személyes találkozással kockáztatni a vírussal való megfertőződést, lehetőség van a könyvelési dokumentumok elhelyezésére a Kontír Professional Kft. irodái előtt lévő postaládákban- ilyen módon azok érintésmentesen átadhatók a könyvelőnek. Ezen kívül a könyvelési anyagok megküldésére postai küldeményként is lehetőség van.

Távkönyvelés kedvező áron a Kontír Professional Kft.-nél! Munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget kérdései megválaszolásában a kapcsolati fül alatt található elérhetőségek bármelyikén.