Eseti számviteli megbízás

Eseti könyvelési szolgáltatás

Előfordulhat olyan helyzet, amikor nincs szüksége egy vállalkozásnak hosszú távú számviteli szolgáltatásra, csak egy egyszeri szolgáltatásra, amilyen például egy hosszabb konzultáció, tanácsadás, vagy egy-egy konkrét feladat elvégzése. Ezekben az esetekben ajánlott eseti megbízást igénybe venni.

Az eseti számviteli megbízás nagyon hasznos lehet. Előfordulhat, hogy egy gazdasági társaságnak van már könyvelője, aki a könyvelési feladatokat precízen elvégzi, azonban nem tud teljes körű adótanácsadást nyújtani egy döntés meghozatalához. Az adott területen specifikus tudással rendelkező személy szakvéleményét szükséges ilyenkor kikérni. Eseti megbízásban lehet egyszeri konzultációt kérni például egy adótanácsadótól, aki segít nekünk a döntéshozásban, majd az adminisztratív feladatokat már el tudja végezni a cég saját könyvelője.

Ezekben a helyzetekben az eseti megbízás csupán egyszeri alkalomra szól, vagy egy bizonyos feladat elvégzésére (pl. képviseltet a hatóságok előtt) — tehát ez nem hosszú távú együttműködés, hanem lényegében egy szolgáltatás egyszerű és egyszeri igénybe vétele.

A Kontír Professional Kft. megbízható szolgáltatást nyújt nem csak hosszú távon, hanem eseti számviteli megbízás keretein belül is. Országosan immár 3 irodában nyújtanak segítséget magasan képzett könyvelők, mérlegképes könyvelők, adótanácsadók és könyvvizsgálók, hogy a vállalkozása szempontjából a legjobb döntést tudja meghozni és, hogy garantáltan megbízható szolgáltatáshoz jusson kedvező áron.

A Kontír Professional Kft. munkatársai az alábbi szolgáltatásokat végzik el eseti megbízásként:

  • adótanácsadás (ez a szolgáltatás nem csak eseti jelleggel vehető igénybe, hanem havi díjas szolgáltatásként is elérhető)
  • Személyi jövedelemadó (SzJA) bevallásának elkészítése magánszemély vagy gazdasági társaság számára
  • hatóságok előtti képviselet, például egy esetleges ellenőrzés során
  • mérlegbeszámoló vagy cégkivonat lekérése az IRM központi adatbázisából

Keresse bizalommal munkatársainkat a kapcsolati menüpont alatt megadott elérhetőségek bármelyikén! Tudja biztonságban cégügyeit!